La Marzocco

our story banner

La Marzocco vindt zijn oorsprong in Florence, Italië
Geboorteplaats van de Italiaanse Renaissance

Als fabrikant van prachtige, hoogwaardige, prachtig vervaardigde en uniek ontworpen espressomachines met veel aandacht voor detail heeft La Marzocco gedurende de afgelopen eeuw een wereldberoemde reputatie verworven

In 1939 ontwikkelde en patenteerde La Marzocco de eerste koffiemachine met een horizontale boiler, tegenwoordig een industriestandaard.

Dit was de eerste van een reeks belangrijke innovaties. Later volgden nog het systeem met twee ketels en verzadigde zetgroepen. Traditie, passie voor kwaliteit en superieure betrouwbaarheid zijn factoren die het bedrijf altijd hebben onderscheiden.

Zelfs vandaag de dag houdt gespecialiseerd personeel nog toezicht op iedere fase van de productie van de machines. Deze worden met de hand vervaardigd en op bestelling geproduceerd voor elke klant. Op deze manier leeft de professionele trots van Giuseppe Bambi na meer dan negentig jaar voort.

La Marzocco blijft een ambachtelijk bedrijf en biedt belangrijke technologische vooruitgang in haar apparatuur. Zowel aan haar klanten als in de industrie in zijn geheel.

heritage la marzocco
la marzocco heritage

Als bedrijf wil La Marzocco het leven van anderen verrijken met koffie.

Dag in dag uit doet La Marzocco er alles aan om geweldige producten te maken. Als bedrijf geloven zij echter dat echte grootsheid alleen wordt bereikt als ook mens en milieu er baat bij hebben. Door een ideale en diverse werkplek te creëren, worden mensen geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen bij La Marzocco.

Tegelijkertijd zorgt La Marzocco voor onze prachtige planeet en bouwen zij koffiemachines die generaties lang meegaan, waarbij alleen duurzame materialen worden gebruikt.

nl_NLDutch