La Marzocco

La Marzocco Linea Mini R

Creëer thuis de perfecte espresso ervaring.

De Linea Mini, opnieuw bedacht door La Marzocco om zowel de doorgewinterde barista als de nieuwsgierige ontdekkingsreiziger te inspireren, maakt van elk espressomoment een belevenis. Met vernieuwde esthetiek – waaronder de Della Pietra Curve, soft-touch accessoires – en uitgebreide workflowfuncties zoals Brew-by-Weight, een nieuw pre-infusiesysteem en eenvoudige aanpassing van de pompdruk – vergroot de nieuwe Linea Mini traditie met innovatie. Gemaakt als hulpmiddel voor degenen die ervan dromen de perfecte espresso te maken, en als metgezel voor avonturen thuis en daarbuiten. De Linea Mini ziet er net zo mooi uit als hij presteert en kan de functionele jaren overal worden gebruikt.

Linea Mini R Zwart

€ 4.350,-

Linea Mini RVS

€ 4.150,-

Linea Mini Wit

€ 4.350,-

Linea Mini Blauw

€ 4.350,-

Linea Mini Rood

€ 4.350,-

Linea Mini Geel

€ 4.350,-

La Marzocco Linea Mini Custom

Customize jouw La Marzocco Linea Mini. Precies zoals jij het wilt.

Wij kunnen al jouw dromen waarmaken. Wij gebruiken componenten van La Marzocco, Pantechnicon Design, Specht Design en Artpresso Design. Bekijk de Instagram pagina’s van bovenstaande bedrijven om de mogelijkheden te zien. Behalve de standaard kleuren kunnen wij jouw La Marzocco Linea Mini poedercoaten in elke gewenste RAL kleur.

Jouw Linea Micra Gecustomized

Ons ervaren team helpt je graag verder. Maak nu een afspraak met ons.

Elke La Marzocco Linea Micra kunnen we customizen. We werken onder andere samen met rb.crafts. We verwachten binnenkort prachtige parts voor de Linea Micra te kunnen leveren. Ook kunnen we de Linea Micra in een afwijkende kleur leveren. Zo is spuiten en poedercoaten ook mogelijk. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ondersteuning van onze specialisten

Heb je een technische vraag? Of wil je leren hoe je de beste espresso maakt? Wij staan klaar om jou verder te helpen.

Instructievideo Linea Mini

La Marzocco Home App

Verbind je La Marzocco machine met de Home app

Kom meer te weten over nieuwe manieren om koffie te zetten, of configureer je favoriete machine-instellingen.

nl_NLDutch